Kategorier
Aftensmad Frokost Opskrifter

Spinatvafler

Hvem kan ikke lide vafler. Vafler kan spise både som dessert og som en hovedret 😉 Spinatvafler er en af mange slags vafler.

Herhjemme er vi vilde med at lave spinatvafler som vi så lægger alt muligt lækkert ovenpå.

Det er som regel noget kød, og så en masse grøntsager og lidt dressing ovenpå. De smager fantastisk. Og da vi er så vilde med dem, så tænkte jeg at du også skal have muligheden for at nyde noget lækkert.


Til 4 personer:

  • 8 æg
  • 100 g spinat
  • 24 spsk. groft mel (grahamsmel, speltmel, majs eller andet groft mel.)
  • 4 dl. mælk (gerne skummetmælk)
  • salt og peber
spinatvafler

Alle ingredienserne herover, blendes sammen til en dej. Bages som vafler i et vaffeljern. Har du ikke et vaffeljern, kan de også bages som pandekager.

Serveres med kød og masser af grøntsager (agurk, tomat, gulerødder, spidskål m.m.) og lidt dressing til.

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for at hvad du kan spise sammen med dine spinatvafler.

For Styrk Din Trivsel er det vigtigt at maden smager godt og samtidig er let at lave. Det skal være sjovt at leve sundt!

Har du fået lys til at prøve flere opskrifter af, så kan du finde flere ved at klikke hérunder.

0
0
0