Synes du det er svært at få proteiner nok, så er disse super lækre Skyrboller, noget for dig, og de mætter. Skyrboller kan du spise både til morgenmad, frokost og til dine mellemåltider.
Udover de indeholder en god mængde protein, så smager de også dejligt. Og det er uanset om du har pålæg på eller bare spiser dem som de er.
Jeg er blevet inspireret af Michelle Kristensen, dog har jeg varieret opskriften lidt, da jeg i stedet for HUSK tilsætter havre- eller hvedeklid og havregryn, og en lille smule mel.
Af denne portion fik jeg 9 boller.
Du skal bruge:
- 450 g skyr
- 4 æg
- 2 spsk. hvede eller havreklid
- 160 g havregryn (jeg brugte grove)
- 3 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
Du starter med piske æg og skyr sammen i en god skål. Når det er godt sammenpisket tilsætter du resten af ingredienserne. Og rør godt indtil dejen er ensartet.
Sæt dejen til side i ca. 10 minutter, så den får lov til at sætte sig.
Tænd derefter din ovn på 175 varmluft.
Tag 2 spiseskeer, og sæt klatter af dejen til 14 boller.
Bag bollerne i ca. 23-25 minutter, indtil de er gyldne.
Jeg vil anbefale at du lader bollerne køle helt af inden du spiser dem, da de som varme godt kan være lidt klæge i midten. Det forsvinder helt når de er kølet af.
Kan godt fryses, hvis du altså ikke når at spise dem op… 😉
Velbekomme!
For flere lækre og sunde opskrifter kan du klikke hér