Kategorier
Opskrifter Salat

Salat med rødbede

Kan du godt lide noget lækkert salat til din mad? Jeg vil helst ikke undvære salat til maden…. Denne salat med rødbede smager fantastisk, og giver nogle skønne fibre til maven 🙂

Udover denne salat smager fantastisk, så er det også en lækker og nem en af slagsen 🙂 Det der tager lidt tid er at koge rødbederne, men det kan gøres dagen før. Så er de lige klar til salaten.

Til 4 personer:

  • 2 rødbeder
  • 1 pose baby spinat
  • 40 g hasselnødder
  • olivenolie
  • citronsaft
  • salt og peber
Salat med rødbede
Sådan gør du:

Du starter med at rødbederne skrælles og koges til de er næsten kogte, der må gerne være bid i denne salat. Kogetiden afhænger af størrelsen på rødbeden. De skæres derefter ud i mundrette stykker.

Hasselnødderne ristes på en tør pande, til de får en dejlig lysebrun farve, og du kan samtidig nyde en skøn duft der spreder sig i køkkenet 😉

Babyspinat skylles godt og skæres i mindre stykker.

Når salaten skal anrettes blandes rødbede og spinat sammen, hasselnødderne puttes derefter i. Og derefter krydres det med lidt olivenolie, citronsaft, og smages til med salt og peber.

Da denne salat er med rødbeder, er det primært om efteråret og vinteren jeg laver denne. Men jeg lover dig den smager fantastisk! Så prøv den og se om du ikke bliver lige så vild med den som jeg.

Velbekomme.

Har du fået lyst til flere lækre retter, så tjek opskrifter. Udover denne salat med rødbede, finder du også andre opskrifter på salat. Som f.eks. denne hér.

0
0
0