Jeg elsker måltidssalater, og denne Salat med asiatisk mørbrad er ingen undtagelse. Den er både et syn for øjnene og smager fantastisk! Og at den så også mætter og er sund, det er da win-win!!!
Du skal starte med at marinere mørbraden. Så bliver kødet lækkert mørt og saftigt.
Til 2 personer:
Marinaden:
2 spsk. chilisauce
2 spsk. sojasauce
2 spsk. brun farin
2 fed hvidløg
1 cm. frisk ingefær
+
275-300 g. svinemørbrad
Til resten af salaten skal du bruge:
1 stk. avocado
100 g. cherrytomater
0,5 stk. frisk chili
100 g spidskål
6 stk. radiser
½ agurk
2 spsk. dressing.
Sådan hér gør du
Ingredienser til marinaden blandes. Mørbrad pudses af for fedt og synlige sener. Skær den derefter i mundrette stykker. Kødet tilsættes marinaden. Rør godt rundt, så alt kød bliver smurt ind i marinaden. Lad det trække i ca. .½ time.
Tag derefter din pande og varm den op til middelvarme. Mørbrad steges panden i kort tid, så kødet ikke bliver for tørt.
I mens tilberedes resten af ingredienserne til salaten. Snit og hak ingredienserne til salaten som du bedst kan lide det.
Og så anretter du som du synes ser mest lækkert ud. Tilsæt dressing efter eget valg.
Som jeg skrev længere oppe, så smager denne Salat med asiatisk salat rigtig godt. Du kan bytte mørbrad ud med andet kød, eksempelvis kylling. Valget er dig.
Velbekomme.
Du finder flere opskrifter ved at klikke hér