Kategorier
Frokost Opskrifter

Rugbrød med æggesalat

Endnu en lækker og super nem opskrift på en rugbrødsmad 🙂 Denne gang rugbrød med æggesalat.

Og som jeg plejer at sige, det må gerne være sjovt og nemt at leve sundt. Denne gang er jeg blevet inspireret af Christian Bitz, jeg har ændret lidt i den, da jeg ikke selv er så glad for syltede agurker 😉

Hér er endnu en af mine favoritter. Og hvorfor gå ud og købe en æggesalat, når det nu er så nemt at lave sin egen. Og den smager super godt!

Til 1 person skal du bruge:

  • 1 skive groft rugbrød
  • 2 æg hårdkogt og skåret i tern
  • 2 blomkålsbuketter (kogt i 2 minutter)
  • ½ peberfrugt skåret i tern
  • 1/4 løg skåret i små tern
  • 1/4 agurk skåret i tern
  • ½ dl. græsk yoghurt
  • 1 tsk. karry
  • salt og peber
Rugbrød med æggesalat

Sådan gør du:

Først starter du med at koge 2 æg, de skal være hårdkogte. Og når de lige er kølet lidt af, skærer du dem i tern. Jeg plejer at bruge en æggedeler, det er nemt.

Så tager du blomkålen, og skærer et par buketter af, og koger dem lidt. Evt. nøjes med at hælde kogende vand over, og lad det stå lidt. Det afhænger af hvor meget bid du ønsker der skal være i blomkålen.

Bland den græske yoghurt med karry, og den stå mens du gør resten af grøntsagerne klar.

Når blomkål er kogt lidt, skæres det i mindre mundretter bider, og blandes med de andre grøntsager. Vendes derefter i den græske karry yoghurt 😉

Vend forsigtig de kogte æg i tern i og anret på dit rugbrød, eller ved siden af. Og nyd den sammen med 1 stort glas vand 🙂

Så har du en lækker frokost, som mætter rigtig godt, og er et godt valg hvis du gerne vil leve sundt.

Find flere nemme opskrifter hér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *