Kategorier
Blogindlæg

Onlineforløb

Kostvejledning onlineforløb

Kan man tabe sig ved hjælp af kostvejledning onlineforløb?

Det korte svar er: Ja! 

JA du kan tabe ved hjælp af et onlineforløb.

Et onlineforløb er til dig, der gerne vil have hjælp til dit vægttab. Som gerne vil have professionel hjælp til det. Du vil gerne lære noget om sund mad, og vægttab, og har det godt med det foregår hjemme hos dig.

I et onlineforløb bliver du udstyret med en funktionel kostplan som sikrer dig et vægttab. Samtidig har du løbende kontakt med mig som din kostvejleder, når og hvis du støder på udfordringer.

Hvordan adskiller et onlineforløb sig så fra de andre forløb jeg tilbyder?

Først og fremmest adskiller det sig ved at det foregår online og ikke ved personligt fremmøde. Ved et kostvejledning onlineforløb kan du sidde trygt derhjemme, og samtidig få professionelt kostvejledning af mig. Du slipper altså for at skulle ud af døren, og kan tage vejledningen når det passer dig.

Og hvor mange coaches kan du komme til at snakke med på et onlineforløb hér?

Det er nemt at svare på: 1

Der er ingen andre i mit firma til at hjælpe. Noget du vil opleve ved andre onlineforløb. Det er mig og ingen andre der arbejder med din kostplan, mig der finder de redskaber du har brug for!

Og hvordan kommer et onlineforløb til at se ud og forløbe?

Når du tilmelder dig et onlineforløb, bliver du kontaktet af mig via telefon/Teams/ZOOM hvor vi gennemgår dine ønsker for dit vægttab.

Sammen finder vi den plan som skal hjælpe dig med dit vægttab. Og der bliver taget hensyn til madvarer du ikke kan lide/tåle/ønsker.

Vi finder ud af hvad du ikke vil undvære, og hvad der er vigtigt for dig.

Med andre ord forløbet tager udgangspunkt i DIG og DIT LIV!!!

Kostvejledning hér er ikke en slankekur eller en diæt.

Men en rejse mod dit ønskede vægttab. En vejledning i hvad du og din krop har brug for, for at du taber dig (eller tager på hvis det er dét du ønsker dig).

Efter den første samtale som ofte varer 1-1½ time, bliver du udstyret med en kostplan som du kan gå i gang med her og nu. Og du får forskellige opskrifter til inspiration.

Onlineforløbet består også af vejledning om de vigtige næringsstoffer, og hvad du skal være opmærksom på i dit vægttab. Du bliver guidet i at arbejde med vaner og andre emner der kan hjælpe dig på din vægttabsrejse.

Det bedste har været at man ikke er blevet slået oven i hovedet, hvis der en uge har sneget sig nogle lækkerier ind.”

Kunde på onlineforløb

Der er ugentlig opfølgning som foregår via mails eller online via ZOOM eller Teams, hvor du tjekker ind med din vægt. Og hvordan ugen er gået, hvad er gået godt, hvad har været svært. Du bliver hver uge udstyret med materiale som hjælper dig med næste skridt i vægttabet.

Du har også mulighed for opfølgning via telefon, for dig som ønsker det. Hver opfølgning vil være på omkring 25-30 minutter.

Hvor lang tid varer et onlineforløb?

Et onlineforløb strækker sig over 4-6 måneder, og starter lige så snart du melder dig til!

Prisen for et 4 måneders onlineforløb er 4000 kr. som kan opdeles i 4 afdrag á 1000 kr.

Så er du klar til at starte dit vægttab nu???

Tilmeld dig lige nu ved at sende mig en mail, med dine kontaktinformationer allerede i dag!

0
0
0