Kategorier
Blogindlæg

Nytårsfortsætter

Har du det som sikkert mange andre har når året er ved at være slut? Nyt år, nye nytårsfortsætter?

Året nærmer sig sin slutning, og når du kigger tilbage på året, er det måske ikke helt gået som du havde håbet i forhold til din vægt og din sundhed??

Du håbede at det gamle år opfyldte dit ønske om at veje mindre?

Men nu skal det være!! Dette nye år skal være året hvor du kommer i mål med dit vægttab?

Så har dit nytårsfortsæt til dig selv sikkert været: “Til januar går du i gang med den sunde livsstil, og sætter dig et mål om at tabe dig 5-10 kg!

Eller noget i den stil.

Du er bestemt ikke alene med det ønske.

Ja det tror jeg, vi er mange der kan nikke genkendende til, hvert år til januar lover vi os selv, at i år skal det blive bedre end sidste år.

Hvorfor er det så at vi ofte ikke kommer i mål med de nytårsfortsætter som vi sætter os??

Hvorfor lykkes det så ikke?

Det kan der være mange forklaringer på. Men en af dem jeg typisk oplever som kostvejleder, er at mange af os sætter baren alt for højt, vi stiller alt for store forventninger og krav til os selv. Du kan måske nikke genkendende til det næste hér;

Et eksempel på det er; du har sat dig for at tabe 10 kg, og du ved at hvis du nu stopper med at spise kartofler, ris og pasta, og holder dig helt væk fra sukker, så taber du dig.

Og de første 2-4 måske 6 uger, går det forrygende. Du taber dig!

Måske føler du dig lidt sulten, men pyt tænker du, du ved det virker, og “sulten er et offer du gerne yder for at tabe dig”

Så kommer februar, og du er begyndt at være træt af, at være småsulten hele tiden. Du er (måske) begyndt at kigge langt efter pastaen/kartoflerne, når resten af familien sidder og nyder aftensmaden. Og når du sidder sammen med familien om fredagen, er det lige før chokoladen eller slikken skriger efter dig. Du “falder” i og spiser både pasta, ris og kartofler, og højst sansynligt også slik om fredagen.

Du kan mærke du tager på, og bliver ked af det. Og tænker det kan da også være lige meget med, lige meget hvad du gør, så går det galt. Så du vender tilbage til din gamle livsstil, hvor du så slipper for en masse restriktioner i din mad, og hvor du ikke føler dig sulten.

Sådan behøver det ikke at være.

Hvad med at prøve noget nyt. Lad det nye år, være året hvor du stopper med at have nytårsfortsætter der alligevel ikke holder. Lad det nye år, være året hvor du gør noget anderledes, noget der virker.

Lov dig selv at det nye år, skal være året, hvor dit fokus vil være på at få en sundere livsstil.

Det skal være slut med alle de strenge kure og forbud, du alligevel ikke kan holde i længden… Bliv klogere på hvad din krop har brug for, og hvad du kan ændre på for at blive sundere og tabe dig.

Virker det uoverskueligt, så opgiv ikke, der er hjælp at hente.

Du kan beslutte at få den måske nødvendige hjælp til dit vægttab. Som kostvejleder hjælper jeg hver dag, mange med en sundere livsstil, uden en masse forbud og restriktioner. Det skal være sjovt og nemt at leve sundt.

Måske kan jeg også hjælpe dig. Sammen finder vi den hjælpe du har brug for. Så du med få justeringer vil opnå en sundere livsstil, og opnå at tabe dig uden at føle sult og lide en masse afsavn i dit liv.

For mere information send mig en mail allerede i dag. Tryk på knappen herunder.

0
0
0