Kategorier
Blogindlæg

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Styrk Din Trivsel.

Et nyt år 2020, og nyt årti står foran os!

Nytår er ofte forbundet med at vi reflektere over året der er gået, og året som kommer. Vi drømmer ofte om at gøre noget nyt og anderledes end vi har gjort tidligere. Vi ønsker at gå efter noget vi har drømt om i længere tid.

Som så mange andre mennesker, har jeg også tanker og drømme for 2020 og det kommende årti. Der omhandler blandt andet om, hvad der kommer til at ske hos Styrk Din Trivsel.

En af drømmene er allerede sat i gang, nemlig nyhedsbreve fra Styrk Din Trivsel! Et nyhedsbrev som ikke kun handler om reklame for Styrk Din Trivsel, men et nyhedsbrev som handler mere om hvad der kan hjælpe dig som læser, til en sundere livsstil.

Jeg har i dag den 8 januar 2020, sendt mit første nyhedsbrev ud til de deltagere fra mit første foredrag der sagde ja tak til det. Og det føles rigtig godt!

Det bliver helt sikkert ikke det sidste. Tænk at få mulighed for at dele noget af min viden, som måske kan inspirere andre til at gå i gang med et sundere 2020, og jeg får mulighed for at dele skønne opskrifter og fif til en sundere livsstil. Udover fif er der også gode råd, viden om kost og vægttab, samt tips og tricks til en sundere livsstil.

Det skal være sjovt og nemt at leve sundt!

Som mit motto jo er. Og naturligvis kommer der også super gode tilbud til de trofaste læsere 😉

Det er en drøm jeg har haft hele sidste år, og nu er det en realitet!!

Jeg sender som udgangspunkt 1-2 nyhedsbreve om måneden. Og jeg håber med tiden at der kommer flere der vil have del i nyhedsbrevene.

Kunne du tænke dig at modtage nyhedsbrev så send mig en mail med JA TAK i overskriften 🙂

0
0
0