Kategorier
Blogindlæg

Nu faldt jeg i igen….

Kender du også den sætning? “Åh nej nu faldt jeg i igen, igen-igen.”

Du fik ikke lige spist det du havde tænkt dig, og der var kage på arbejdet. Du fik heller ikke gået den tur eller trænet. Så tænker du sikkert; så kan det også bare være lige meget! Du synes denne dag er alligevel “spildt” og lige så godt fortsætte den usunde stil. Så starter du bare i morgen eller på mandag eller i næste uge eller….

Hvor mange gange har du sagt det til dig selv, og lovet at nu skal det være og nu tager du dig sammen?

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at det er helt normalt.

Der findes nok ikke én der ikke “falder i” ind i mellem. Vi har alle dage, hvor vi ikke får den mad eller dyrket den motion, som vi havde tænkt os. Årsagerne til dét kan være mange, og vi er rigtige gode til at finde forklaringer og undskyldninger for hvorfor vi “falder i”, som vi så bruge som undskyldning, eller til at banke os selv i hovedet med. Hos Styrk Din Trivsel findes den sætning ikke; Jeg faldt i/jeg har syndet…!!!

Det her kan du gøre

Du skal øve dig på at stoppe med at tænke du er “faldet i”, og i stedet acceptere, at du spiste det du gjorde, eller at du ikke fik trænet eller hvad du nu synes du er “faldet” i med. Og tænk du traf et bevidst valg, og gør det med løftet pande og god samvittighed.

Fokuser på resten af dagen eller dagen i morgen, hvor du kommer på sporet igen.

Det er der er vigtigt, er at vi ikke må lade dét at “falde i” få os til helt at opgive den sunde livsstil, og det vægttab vi måske er i gang med.

En dag med usund mad, ødelægger ikke din vej mod din ønskede livsstil og vægt. Se fremad, og hav fokus på processen. Det er processen i dit vægttab der er vigtig, og at kunne mærke hvad den sundere livsstil gør ved dig af positive ting, som f.eks. mere energi, mindre sukkertrang.

Og tro mig, de dage der går godt, kommer ikke skidt tilbage. At leve sundere og tabe sig er en proces der tager tid.

Øvelse

I den kommende tid, vil jeg bede dig om at prøve at have fokus på alt det gode du lykkes med og det gode du gør for dig selv!

Prøv de kommende dag eller den kommende uge at finde 3 gode ting du har gjort for dig selv. Enten om det er i løbet af en dag eller i løbet af ugen. Skriv de 3 ting ned, og kig på det når du har følelsen af, at “falde i”. Husk du er godt på vej.

Den kommende uge, skal du finde 5-7 ting du har gjort godt for dig selv, og sådan forsætter du. Når de dage kommer hvor du synes det er gået helt skævt, så kig på din liste og se hvor mange ting du faktisk gør godt for dig selv og din sundhed 😉

Og vigtigste er at du stopper med at sige: Nu faldt jeg i igen….

Synes du stadig at det er svært at fokusere på de sunde ting, og tænker du at du har brug for hjælp til det, så skriv til mig ved at klikke på knappen herunder og book en uforpligtende samtale.

0
0
0