Kategorier
Blogindlæg

Madplaner

Når du gerne vil i gang med at tabe dig, er det vigtigt at komme godt fra start. En af måderne at gøre det på, er ved hjælp af en madplan. Og det er samtidig også meget vigtigt at det ikke virker uoverskueligt. For bliver det for uoverskueligt så kan du ikke holde det.

Først og fremmest er det bedst at finde nogle redskaber der hjælper lige netop dig bedst i gang og som virker!

For mig er madplaner og food prepping uundværligt, og hjælper mig til at holde den sundere livsstil. Det hjælper mig med at træffe gode og sunde valg. Madplanen hjælper mig, så jeg ikke skal tænke så meget over hvad jeg nu skal have at spise i dag og de næste dage, og jeg slipper samtidig for at skulle handle ind hver dag.

Billedet er desværre ikke fra mit eget køleskab, men en af mine kunder er super dygtig til foodprepping!

Åh nej tænker du måske; jeg orker ikke at være slave af en madplan… 😖

Det her kan du gøre

Du behøver heller ikke at være slave af madplaner. Min erfaring er dog bare at det er lettere at holde en sundere livsstil, hvis man har gjort sig tanker om hvad man vil spise de kommende dage, og har lavet en plan for det.

Der er heldigvis ingen der siger man ikke kan fravige planen ind i mellem eller bytte rundt på menuerne.  Hos Styrk Din Trivsel er det vigtigt at det bliver varieret, og at man ikke føler sig tvunget til at spise mad man ikke selv har valgt.

Madplaner er gode til hjælpe dig med planlægning af din mad de næste dage/uge, gør det meget mere overskueligt hvad der skal handles ind. Så du kan bruge tiden på andet og sjovere end at handle ind hver dag.

Du kan vælge selv at kreere din egen madplan, eller gøre som jeg, købe en der er udfyldt med dage m.m. 😉

Foodprepping

Derudover er food prepping også et super godt redskab som kan hjælpe dig. Snit et helt spidskål, riv en ordentlig portion gulerødder, hak og kål blomkål/broccoli osv., og opbevar det i køleskabet i bøtter. Så er det let tilgængeligt for dig, når du skal lave mad/madpakker.

Det samme gør sig gældende for kød, eks. kog en kylling, skær i mundrette bider, så er det let at anrette en lækker salat eller lave et lækkert let måltid, uden at skulle bruge en masse tid i køkkenet.

Sæt 1 time af til at snitte, hakke eller koge. En god investering til resten af ugen 👍 Læs mere om det i et af mine tidligere indlæg 😉

Rigtig god fornøjelse 🤗

Synes du det virker uoverskueligt at komme i gang med madplaner, så er det blandt andet noget at det jeg kan hjælpe dig med som kostvejleder. For at høre mere, send mig en besked ved at klikke herunde.

0
0
0