Denne lette frokostret, laks med spidskål er super nem at lave og smager fantastisk! Og laks indeholder jo en masse sund fedt, og så mætter det også rigtig godt. Så en dejlig ret, til dig der gerne vil leve sundt, og ikke vil undvære lækker mad 🙂
Hvis laks ikke lige er dig, så kan du bytte laks ud med en anden proteinkilde, måske tun, eller noget lækkert kylling. Det er op til dig.
Jeg er vild med laks, derfor er den her ret en af mine favoritter!
Til 1 person
- 100 g laks/ørred
- 100 g spidskål
- 100 g edamamme bønner
- 100 g hytteost
- 50 små tomater
Sådan gør du:
Du starter med at snitte spidskål fint, eller groft. Det er op til dig hvordan du snitter den. Personlig kan jeg bedst lide det når spidskålen er snittet fint. Skyl tomaterne, jeg har, som du kan se på billedet, valgt at bruge små tomater. Men du kan også vælge helt almindelige tomater og skære dem i mundrette stykker.
Derefter skal edamamme bønnerne tøs op, det gøre lettest ved at koge noget vand og hælde over, og lad det stå og trække nogle minutter. Så er de klar til servering. Heldigvis kan man købe edamammebønner som er bælget, og lige til at gå til.
Til sidst tager du din laks og skærer den i mundrette bidder. Igen op til dig hvordan du bedst kan lide den.
Bland ingredienserne sammen i en skål til en super lækker salat og tilsæt til sidst hytteost og tomater.
Hytteost kan godt undværes, men er en super god kilde til protein, og protein mætter godt. Derfor er denne salat laks med spidskål, super sund og dejligt mættende.
Du kan finde flere sunde og lækre opskrifter ved at klikke hér.
Velbekomme!