En dejlig lækker let frokostret med kylling og mozzarella og tomat, som mætter mere end man umiddelbart skulle tro. Samtidig er den fyldt med protein både i kyllingen og i osten. Du kan vælge at spise et lækker groft brød til som tilbehør, men du kan sagtens blive mæt uden.
Til 1 person skal du bruge.
- 125 g kyllingefilet
- 120 g. mozzarella ost (kugle)
- 1 stor tomat
- 1 spsk. olivenolie
- salt og peber
- frisk basilikum
Start med at skære kyllingefilterne i strimler. Du kan også vælge at købe dem færdigstegt, hvis det gerne må være dejligt nemt. Du kan faktisk også godt købe færdigstegt kyllingestrimler som er frosne. De skal bare tø op, så er de klar. Vælger du frisk kylling, så krydre dem efter egen præference og steg dem i en lille smule olie.
Skær tomaterne i skiver, jeg kan selv godt lide tykke skiver.
Skær mozzarella osten i skiver eller hvordan du nu bedst kan lide dem.
Anret på en tallerken, dryp lidt olivenolie over og krydre med salt og peber. Pynt til sidst med frisk basilikum blade.
Som skrevet tidligere kan du vælge at spise groft brød til kylling med mozzarella og tomat, hvis du ønsker det.
Velbekomme.
Find flere opskrifter hér