Til 1 person:
- ½ spsk olie
- ½ porre i fine strimler
- 1 fed hvidløg finthakket
- 125-150 g kyllingefilet i 1 cm strimler
- 1½ spsk. mascarpone
- Salt og peber
- 1 spsk. hakket purløg
- ½ spsk. hakket estragon
- 1 spsk. hakket persille
- 2 store håndfulde babyspinat
- saften af 1 citron til servering.
- Pasta/ris
Varm olien op på en pande ved middelhøj varme, og steg hvidløg og porrer kort tid, så det bliver lidt blødt. Tilsæt kyllingestrimlerne og steg 2-3 minutter.
Skru lidt ned for varmen og tilsæt mascarpone sammen med 2 spsk. Vand og krydre med salt og peber. Rør i retten indtil mascarponen er flydende og danner en cremet sauce.
Tilsæt de hakkede krydderurter og spinat, og rør forsigtigt. Smag til med salt og peber.
Spis lidt pasta/ris til.