Kategorier
Blogindlæg

Kostvejledning som onlineforløb

Kan man tabe sig ved hjælp af kostvejledning som onlineforløb?

Det korte svar er: Ja!

Og det betyder at det kan du selvfølgelig også. Særligt når du bliver udstyret med en funktionel kostplan som sikrer et vægttab. Og når du samtidig har løbende kontakt med din kostvejleder, mig, når og hvis du støder på udfordringer.

Hvordan adskiller et onlineforløb sig fra de andre forløb jeg tilbyder?

Først og fremmest adskiller det sig ved at det foregår online og ikke ved personligt fremmøde. Ved et kostvejledning onlineforløb kan du sidde trygt derhjemme, og samtidig få professionelt kostvejledning af mig. Du slipper altså for at skulle ud af døren, og kan tage vejledningen når det passer dig.

Dejligt ikke at skulle ud af døren, men jeg kan gøre det hjemmefra!

Kunde på onlineforløb

Og hvordan kommer et onlineforløb til at se ud og forløbe?

Hvis du tilmelder dig et onlineforløb, bliver du kontaktet af mig via telefon/skype/ZOOM hvor vi gennemgår dine ønsker for dit vægttab, og sammen gennemgår vi den mad du spiser lige nu. Og finder den plan som skal hjælpe dig med dit vægttab. Vi finder ud af hvad du ikke vil undvære, og hvad der betyder noget for dig.

Efter den første samtale, bliver du udstyret med en kostplan som du kan gå i gang med her og nu. Og du får forskelige opskrifter til inspiration. Onlineforløbet består også af vejledning om de vigtige næringsstoffer, og hvad du skal være opmærksom på i dit vægttab. Du bliver guidet i at arbejde med vaner og andre emner der kan hjælpe dig på din vægttabsrejse.

Madplanerne er nemme og lige til at gå til og det er dejligt at de bliver rettet til efter samtalerne.

Birgit, kunde på onlineforløb

Der er ugentlig opfølgning som foregår via mails, hvor du tjekker ind med din vægt. Og hvordan ugen er gået, hvad er gået godt, hvad har været svært. Du bliver hver uge udstyret med materiale som hjælper dig med næste skridt i vægttabet. Derudover er der mulighed for ugentlig opfølgning via telefon, for dig som ønsker det. Hver opfølgning vil være på omkring 15-25 minutter.

Hvor lang tid varer et onlineforløb?

Kostvejledning onlineforløb strækker sig over 4 måneder. Og starter lige den dag du har brug for det 😉

Prisen for et onlineforløb er 4000 kr. som kan opdeles i 4 afdrag af 1000 kr.

Så er du klar til at starte dit vægttab nu?

Ønsker du at høre mere om onlineforløb inden du melder dig, så send mig en mail

1
0
0