Kostvejledning og vægttab

Har du prøvet at være på kur, og oplevet det går meget godt i starten??

Kostvejledning og vægttab

Du vil gerne tabe dig og beslutter at nu vil du starte på en slankekur.

Ofte er kure og vægttab forbundet med en del mad, du ikke må spise, så længe du er på kuren. Men pyt tænker du, du er fuld af gåpåmod, og du kan sagtens undvære de madvarer. Du oplever sikkert også et vægttab, du taber dig de første 2-4 uger.

Så efter noget tid, når du til et punkt hvor vægttabet går i stå. Du begynder at drømme om alle de ting, du ikke må få som ex. ris, pasta, brød, chokolade, eller noget andet lækkert.

Samtidig er du ved at være træt af at der er så mange ting du ikke må spise, fordi du jo er på kur. Det er måske lige før du drømmer om det mad du har forbudt dig selv at spise. Og så tillader du at spise noget af det “forbudte” og BUM så er du tilbage i de gamle vaner, og  begynder støt og roligt at tage på. Måske tager du faktisk mere på end du havde tabt dig. 

Vink farvel til kure

Særligt dem som lover kæmpe vægttab på kort tid og se her:

  • Vil det ikke være fedt kunne tabe sig, og få en sundere livsstil, uden en masse restriktioner om hvad du ikke må spise?
  • Vil det ikke være fedt at kunne spise dig mæt hver dag og stadig tabe dig?
  • Ønsker du at få redskaber til tabe dig, som give dig holdbare resultater?
  • Ønsker du hjælp til en sundere livsstil der holder?

Så er du kommet til det rigtige sted, for jeg kan hjælpe dig!

Som uddannet kostvejleder kan jeg hjælpe dig med kostvejledning og vægttab uden en masse forbud. Vejledningen vil være med udgangspunkt i den mad du normalt plejer at spise. 

Jeg tilbyder som kostvejleder både individuelle forløb, med kostvejledning til både børn og voksne. Samt par-forløb og hold-forløb og onlineforløb.

 

Mit motto er at det skal være sjovt at leve sundt!

0
0
1