Kategorier
Blogindlæg

Kostvejledning

Kostvejledning Holbæk og resten af Region Sjælland

Skal dette år været året hvor du får en sundere livsstil, og når den vægt du altid har drømt om, så lad mig hjælpe dig!

Som uddannet kostvejleder kan jeg hjælpe dig i gang med en sundere livsstil, og vægttab.

Forløb

Kostvejledning består som udgangspunkt af 1 opstarts samtale. I den samtale, snakker vi om dine ønsker og drømme. Vi kigger på den mad du spiser nu. Det vil altid være den mad du spiser, der vil være udgangspunktet i dit forløb.

Sammen finder vi ud af hvordan dit forløb skal se ud. Hvordan din hverdag ser ud, og hvordan du bedst kan sammen sætte din mad, så din krop giver slip på det overskydende fedt. Sammen udarbejder vi en plan kun for dig, så vi sikre os, du når dit ønskede mål. Du vil ved første møde blive vejet og eventuelt målt, hvis du ønsker det.

Et start-forløb inkluderer som minimum 11 opfølgninger/vejninger. Ved hver opfølgninger, evaluerer vi den forgangne uge. Hvad er gået godt, hvad har været udfordrende og hvad skal eventuelt justeres.

Der vil altid være mulighed for at forlænge forløbet løbende, indtil du har opnået dit mål.

Opfølgninger

Hvor ofte samtalerne er, er varierende, det aftaler vi når du starter dit forløb. Jeg anbefaler dog at vi mødes 1 gang om ugen det første stykke tid. For at sikre du kommer godt i gang med dit vægttab og din sunde livsstil.

Er i venner/veninder, kolleger eller en familie der ønsker hjælp til en sundere livsstil, tilbyder jeg også gruppeforløb til en super pris, dog er den første samtale som oftest individuel.

Er du klar til en sundere livsstil?

Vil du gerne tabe dig, uden en masse restriktioner?

Vil du nå dit mål i år?

Følg mig gerne på Facebook

0
0
0