Kategorier
Blogindlæg

Kostvejledning

Kostvejledning.

Er det hér dig?

  • Du ønsker hjælp til at tabe dig?
  • Du vil have en plan for dit vægttab uden en masse restriktioner?
  • Du har brug for redskaber der kan hjælpe dig med at holde den sunde livsstil?
  • Du vil gerne kunne styre din sukkertrang?
  • Du ønsker mere energi i løbet af dagen?
  • Du vil gerne finde glæden ved at spise mad igen?

Det bedste jeg har gjort bedst for mig selv! Hele min krop har fået det meget bedre.

Søs
Kostvejledning i Holbæk og Region Sjælland.

Mit motto er at det skal være sjovt at leve sundt. Jeg synes det er vigtigt at det ikke må være en sur opgave. Bliver det for surt, kan vi ikke holde den sundere livsstil, og så falder vi ofte tilbage til gamle (u)vaner

Er det egentlig let at tabe sig? Tja både ja og nej…

Når man først har lært at leve sundt er det let nok, men at få gode vaner der holder, det kræver lidt arbejde 😉 Men det er slet ikke umuligt!

Mange af os kan sikkert nikke genkendende til at have prøvet en til flere af de kure vi finder i ugebladene, som lover store vægttab i løbe af nul komma fem…

Quickfix er vi vilde med…. eller rettere, vi vil helst tabe os hurtigt så vi ikke behøver bruge så meget tid på det. Og vi elsker når vi kan se hurtige resultater.

Og vi bliver så glade når vi taber os ved at følge kuren, og når så vægten står stille eller stiger igen efter noget tid, bliver vi frustreret, og går tilbage til vores gamle (U)vaner

Flere har også forsøgt sig med at fornægte sig kartofler, ris og pasta, og ingen sukker. For det har vi læst eller hørt et sted, at det virker. Oa ja det virker ofte til at begynde med. Vi kan klare at være sultne, og pyt med vi får ondt i hovedet, så længe vi taber os.

Men i længden begynder vi at savne noget af det vi har forbudt os selv at spise. Det er lige før vi drømmer om alt det mad vi ikke har fået længe, og lysten til dét øges hele tiden. Det betyder at vi i længden ikke kan holde den kur vi følger, og oplever at vi så begynder at tage på.

Kostvejledning

Som kostvejleder tilbyder jeg kostvejledning i Holbæk og Region Sjælland. Jeg hjælper både kvinder og mænd i stort set alle aldre. Samt børn (9-17 år) med at tabe sig, og få en sundere livsstil.

Jeg tager udgangspunkt i nuværende madvaner, og finder ud af sammen med mine kunder, hvad der skal til for at de taber sig. Individuelle løsninger, for vi er jo ikke ens 😉

Jeg udarbejder kostplaner tilpasset den enkelte, som løbende justeres efter behov. Regelmæssige opfølgninger/vejning, så vi sikrer at det er fedt der tabes og ikke muskler!

Kan du sige ja til noget af det ovenstående, så kontakt mig for at høre mere.

  • Kunne du tænke dig et individuelt forløb?
  • Er du interesseret i at tabe dig sammen med andre? Så kan kosthold måske være noget for dig.

Jeg kan kontaktes på mail, ved at klikke på knappen herunder eller find mig på Facebook.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

2
0
0