Hvem er jeg

Hvem er jeg

Hej jeg hedder Christa Dreyer, jeg er kostvejleder i Holbæk, med speciale i vægttab for både børn og voksne.

Det skal være sjovt at leve sundt, det er mit motto.

Og det må gerne være nemt!

Jeg har selv vejet for meget i en stor del af mit liv, og jeg har prøvet stort set alt hvad der har været på markedet af piller, og diverse kure. Ofte med god effekt hér og nu, men ikke i længden. Min vægt har kørt som en yoyo i mange år.

kostvejleder i Holbæk
Tyrkiet 2002

Billedet ovenover er taget, før der fandtes digital kameraer, på en ferie i 2002. Så der gik noget tid inden det blev fremkaldt. Og sikke et chok jeg fik, da jeg så det, var jeg virkelig blevet så stor? Vejede tæt på de 100 kg dér.

Hvad gjorde så at jeg tabte mig og stadig kan holde vægten?

Jeg satte mig for at nu skulle det være slut med den evindelige yoyo-vægt, og begyndte at lære noget om hvad min mad indeholder. Hvordan de forskelliger madvarer påvirker min krop, vægt og sundhed.

Sådan tabte jeg mig.

Jeg fandt ud af, jeg i mange år har gået og været fedt forskrækket. Faktisk var jeg så fedt forskrækket, at jeg slet ikke fik mad nok i løbet af dagen. Ja det lyder vildt, for enhver ved da at energiunderskud giver vægttab. Men man kan faktisk godt spise for lidt. Og det gjorde jeg og derfor tog jeg på.

Jeg fandt også ud af, da jeg først havde knækket koden til vægttab, at jeg faktisk godt kunne tage i byen og spise, og nyde vin og slik/chips ind i mellem og stadig tabe mig! Så begyndte det jo at være sjovt at tabe mig.

Da min vægt så begyndte at gå nedad og jeg kunne se jeg ikke tog på igen, vidste jeg at jeg havde knækket koden til en sundere livsstil!

Derfor besluttede jeg, at jeg ville være kostvejleder så jeg kunne hjælpe andre med en sundere livsstil, og hjælpe dem i gang med deres vægttab. For jeg ved nu hvordan man taber sig uden en masse restriktioner!

Hvorfor skal du vælge mig?

Det skal du fordi jeg brænder for hjælpe andre med deres vægttab. Og fordi jeg kan hjælpe dig i gang med en sundere livsstil. Det gælder uanset om du skal tabe dig eller du skal tage på, for det kan jeg også hjælpe dig med, altså at tage på.

Jeg er fortaler for at en sund livsstil ikke skal være besværlig, men det skal være på et plan så alle kan være med!

Jeg tager med på din rejse mod et sundere liv og udarbejder sammen med dig, en kostplan tilpasset lige netop dig! En kostplan med fokus på de ting du kan lide at spise, og det liv du lever. Det behøver ikke at være besværligt og dyrt at leve sundt. Og nej du skal ikke spise en masse mærkelig mad, som du ved du ikke vil spise i længden. Jeg arbejder med at skabe holdbare resultater, og tror ikke på quick fix resultater.

Et forløb hos mig, er tilpasset dit behov, uanset om det er med personligt fremmmøde, hvor vi mødes i min klinik. Eller om du er til onlineforløb.

Uanset hvilket forløb du måtte ønske, så har vi løbende kontakt, og du kan få løbende sparring både personligt og online.

Et forløb med fysisk fremmøde, der mødes vi i starten en gang om ugen hvor du bliver vejet, og eventuelt målt. Vi snakker om valg af mad og sammensætning af måltider. Og sammen arbejder vi fokuseret på at du når det mål du har sat dig!

Er i flere der ønsker at gå sammen om at leve sundere, tilbyder jeg også holdforløb.

Så hvorfor vente med at leve sundere, det er da nu du skal i gang!

Kontakt mig og sammen finder vi det forløb der passer lige netop til dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

Mange hilsner

Christa Dreyer, Kostvejleder Holbæk med speciale i vægttab