Hvem er jeg

Det skal være sjovt at leve sundt

og det må også gerne være nemt.

Styrk Din Trivsels motto

Jeg hedder Christa Dreyer og er kostvejleder med speciale i vægttab

Jeg har selv vejet for meget i en stor del af mit liv, og jeg har prøvet stort set alt hvad der har været på markedet af piller, og diverse kure.

Ofte med god effekt hér og nu, men ikke i længden. Min vægt har kørt som en yoyo i mange år.

kostvejleder i Holbæk
Tyrkiet 2002

Det var først da jeg knækkede koden og fandt ud af det kræver mad for at tabe sig, og man ikke kan sulte sig til et ønsket vægttab.

Så tabte jeg mig, og har holdt vægttabet.

Hvorfor skal du vælge mig som din kostvejleder?

Det skal du, fordi jeg brænder for hjælpe andre med deres vægttab. Og fordi jeg kan hjælpe dig i gang med en sundere livsstil. Det gælder uanset om du skal tabe dig eller du skal tage på. Ja du læste rigtigt for jeg kan faktisk også godt hjælpe dig med at tage på.

pandebrød med hytteost

Jeg er stor fortaler for at en sund livsstil ikke skal være besværlig, men det skal være på et plan så alle kan være med.

Når du vælger mig som din kostvejleder, tager jeg med dig, på din rejse mod et sundere liv og øget trivsel. Et forløb hos mig, er tilpasset dine behov, uanset om det er med personligt fremmøde. eller om du er til onlineforløb, eller et af de andre forløb jeg tilbyder. Udgangspunktet vil altid være på det liv du lever lige nu.

Det behøver ikke at være besværligt og dyrt at leve sundt. Og det kræver ikke at du laver helt om på dine madvarer du plejer at spise.

Jeg arbejder med at skabe holdbare resultater, og tror ikke på quick fix resultater.

kylilng med mozzarella og tomat

Uanset hvilket forløb du vælger, så har vi løbende kontakt, og du får sparring både personligt og/eller online.

Så hvis du er klar til at tabe dig, og gerne vil have min hjælp, så kontakt mig allerede i dag og sammen finder vi det forløb der passer lige netop til dig. Tryk herunder på knappen 😉

2
0
0