Kategorier
Blogindlæg

Kost- & vægttabshold 2021

Jeg har haft kost- & vægttabshold kørende i 2020, og det har været en fornøjelse at se hvordan de sammen har motiveret hinanden, og hjulpet hinanden i deres vægttabsrejse. I 2021 vil jeg også have flere kosthold kørende, og jeg glæder mig til at hjælpe flere med deres vægttab. Måske du skal med på det næste hold? 🙂

Balance-huset har i 2020 været min base. Det har været en fornøjelse at kunne bruge deres faciliteter. Desværre er muligheden for at bruge samme lokale i 2021 til kosthold ikke længere til stede. Men det betyder ikke at jeg stopper med at have kosthold i 2021! Tværtimod 😉 Jeg afvikler også hold i 2021, dog i andre lokaler.

Jeg har lært rigtig meget af forløbet hos Christa . Blandt andet at jeg slet ikke spiste nok til at tabe mig

Mai-Britt deltager på kosthold 2020
Så kan du sige ja til følgende:
 • Du vil gerne tabe dig
 • Du vil gerne leve sundere
 • Du vil gerne have mere energi
 • Du vil gerne tabe dig uden at skulle undvære en masse mad
 • Du vil gerne spise det samme som resten af familien
 • Du har svært ved at komme i gang
 • Du vil gerne tabe dig sammen med andre
 • Du vil gerne have min hjælp under hele forløbet

I 2021 starter jeg løbende kost/vægttabshold op. Der vil være 4-6 deltagere på hvert hold. Et forløb strækker sig over minimum 4 måneder, med mulighed for at forlænge det.

Et forløb hos Styrk Din Trivsel, er ikke en slankekur, men starten på en livstilsændring.

Vi mødes 1 gang om ugen, hvor du/i bliver vejet. Vejning vil være i et andet lokale end de andre deltagere. Du vælger selv om du vil dele din vægt med de andre deltagere. Vi vil ved hvert møde drøfte emner der hjælper dig i dit vægttab og sundere livsstil. Du vil blive udstyret med kostplaner, og mange lækre opskrifter.

Fordelene ved at deltage på et hold:
 • Du får hjælp til at komme i gang med dit vægttab
 • Du får hjælp af mig og de andre på holdet til at holde din motivation
 • Du får ny inspiration til lækker og sund mad i form af opskrifter.
 • Du bliver udstyret med kostplaner som justeres løbende for at sikre dig gode resultater og masser af opskrifter der kan inspirere dig i hverdagen
 • Du vil på holdene have rig mulighed for at blive motiveret og i kan støtte hinanden gennem hele forløbet
 • Du får adgang til en lukket gruppe på Facebook
 • Der vil være hold om formiddagen og eftermiddagen.

Uanset om du skal tabe dig 5 eller +50 kg, så kan du deltage på mine hold.

Så har du et brændende ønske om at tabe dig og leve sundere??

Så er det her kost/vægttabshold 2021 lige det du har brug for!

Pris for holdforløb:

Hele forløbet koster 3500 kr. inkl. moms.

Der er mulighed for at afdrage pr. måned.

For tilmelding, send mig en mail allerede i dag, og bliv kontaktet når første hold starter! (starter hold op når der er 3 tilmeldte)

Vil du læse mere om hvad jeg som kostvejleder kan hjælpe dig med? Så klik hér og bliv klogere 😉

0
0
0