Kategorier
Blogindlæg

Hvad kan en kostvejleder hjælpe med?

Er du i tvivl om en kostvejleder er den, der kan hjælpe dig med dit vægttab? Så læs mere her, og bliv klogere på hvad en kostvejleder kan hjælpe dig med.

Der findes efterhånden utallige mange mennesker der tilbyder at hjælpe en med at nå et ønsket vægttab. Det er sundhedscoaches, vanecoaches, personlige trænere, sundhedsugler, og mange andre. Og hvad skal man vælge? Det kan virke som en jungle og man ved ikke hvad er bedst.

Nogle går efter før og efter billeder, for når kunder præsterer så flotte synlige resultater, må det være super godt. Andre synes det er for meget med de billeder. Det er helt sikker en smagssag.

Da jeg i 2017 valgte at blive kostvejleder, var det primært fordi jeg selv i mange år har kæmpet med overvægt. Samt været igennem den ene slankekur efter den anden, uden den store holdbare succes. Og gerne vil have redskaberne til at kunne tabe mig, og blive klogere på hvad det er næringsstofferne gør ved kroppen. Og ikke mindst hvordan kan jeg 1 gang for alle droppe de årlige slankekure.

Samtidig med jeg læste til kostvejleder, og tabte mig, blev jeg fast besluttet om at jeg skulle hjælpe andre med at tabe sig. Og noget der er meget vigtigt for mig, det er at det skal være sjovt at leve sundt.

Og ja man kan faktisk godt have det sjovt og samtidig tabe sig. Og hvordan jeg hjælper andre, kommer jeg ind på lidt senere.

Hvorfor er det vigtigt at det skulle være sjovt at leve sundt??

Når jeg kigger tilbage på alle de slankekure jeg har været igennem, og tro mig det er mange. Så er der 1 ting de alle har til fælles.

Restriktioner, altså en masse jeg ikke må spise, eller drikke hvis jeg skal tabe mig. Og jeg ved ikke om du er enig med mig, men jeg synes virkelige ikke det er sjovt med restriktioner. Samtidig virkede det dengang helt uoverskueligt at være sammen med andre, når jeg nu ikke måtte spise og drikke forskellige ting. Og hvad med fødselsdage, fester m.m. Til sidst ved hver eneste kur, blev det alt for surt, og det endte hver gang med jeg vendte tilbage til min “gamle” livsstil, og tog de tabte kg på igen. Som en ludo-brik, slået tilbage til start.

Og det gjorde jeg rigtig mange gange, fordi jeg jo virkelig gerne ville tabe de overskydende kg. Lige indtil jeg fandt “nøglen” til et varigt vægttab, og en sund livsstil, som samtidig er sjov og ret nem.

Og vigtigst af alt, en livsstil der er til at holde, hvilket betyder at de overskydende kg ikke kommer på igen!

Den viden kunne jeg ikke sidde med alene, men ville dele den med andre der ligesom mig har kæmpet med overvægt i mange år.

Hvad kan en kostvejleder hjælpe dig med?

En certificeret kostvejleder som jeg er, kan hjælpe med

  • Hjælpe dig i gang med dit vægttab.
  • Komme med inspiration til nye lækre og sunde madretter.
  • Udarbejde en kostplan til dig som sætter gang i dit vægttab.
  • Give dig redskaber til du kan holde dit vægttab, når du ikke længere er forløb hos mig.
  • Løbende støtte og vejlede dig i forløbet
  • Løbende justeringer der sikre dig et holdbart og varigt vægttab.

Når du starter et forløb med mig, bruger vi sammen tid på at finde ud af hvad dine ønsker og drømme er. Vi gennemgår den mad du spiser på nuværende tidspunkt. Det vil altid være den mad du spiser, der vil være udgangspunktet i dit forløb.

Sammen finder vi ud af hvordan dit forløb skal se ud. Hvordan din hverdag ser ud, og hvordan du bedst kan sammen sætte din mad, så din krop giver slip på det overskydende fedt. Sammen udarbejder vi en plan kun for dig, så vi sikre os, du når dit ønskede mål. Du vil ved første møde blive vejet og eventuelt målt, hvis du ønsker det.

Vi vil mødes regelmæssigt, så vi kan holde øje med det er fedt du taber dig. Det gør vi, ved du ved hvert møde, bliver vejet på en Tanita vægt, som kan vise hvor meget fedt, muskler og væske du har i kroppen.

Stadig i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så læs mere her om forløb. Eller læs mere om Styrk Din Trivsel hér

Jeg tilbyder også en uforpligtende samtale (ca. 30 minutter) inden du melder dig til et forløb. Det kan du booke herunder.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrev, hvor der løbende kommer gode tilbud og inspiration til en sundere livsstil, og vægttab.

0
0
1