Kategorier
Morgenmad Opskrifter Snack og mellemmåltider

Græsk Yoghurt

Morgenmad er noget af det bedste jeg ved. Og det må gerne være lækkert og nemt. Denne morgenmed med Græsk yoghurt smager fantastisk. Og du kan variere smagen lige som du kan lyst til. Det er da skønt.

Samtidig giver den mørke chokolade lige det ekstra pift, så det næsten føles som en dessert. Og hvem kan ikke lide en dessert? 🙂 Jeg elsker dessert. Så efter min mening er dette en win-win ret. Spis den som morgenmad eller nyd den som et mellemmåltid. Dog vil jeg anbefale dig at mindske mængden af Græsk yoghurt hvis du spiser det som et mellemmåltid.

Til 1 person skal du bruge:

  • 200 g græsk yoghurt 2%
  • 50 g frossen frugt efter eget valg
  • 10 g mørk chokolade 85%
græsk yoghurt med frugt

Sådan gør du:

Du starter med at blende den græske yoghurt med den frugt du har valgt. Du vælger selv om frugten skal være frisk eller frossen. Det afhænger hvad du bedst kan lide.

Grunden til jeg vælger frossen frugt, er at konsistensen bliver cremet og afhængig af blender, næsten lige som is <3 Så er det næsten som at spise en lækker is. Og at få is til morgenmad er da luksus! Samme opskrift kan du lave, hvos du bare bytter græsk yoghurt ud med skyr. Så bliver din ret mindre fed, og mere proteinrig. Og som en aftensnack er det super lækkert med en skyr-is. Men det var lige et sidespring. Hér handler det jo om morgenmad.

Så tilbage til fremgangsmåden. Når massen er blendet godt sammen, pyntes det med hakket eller revet mørk chokolade. Chokoladen smager godt og tilfredsstiller vores hjernes behov for sukker.

Velbekomme 😉

For flere opskrifter klik hér

Det skal være sjovt at leve sundt!

0
0
0