Kategorier
Opskrifter Snack og mellemmåltider

Glutenfri boller

Denne opskrift på Glutenfri boller er ikke mindre end en fantastisk opskrift som jeg tilfældigvis stødte på hos sydhavnsmor. Hun er super dygtig til at lave opskrifter på lækker mad. Den indeholder kun 5 ingredienser. Og måske tænker du glutenfri….argh det er ikke lige noget for mig?

Jeg vil næsten godt garantere dig at du bliver positivt overrasket. Jeg har kunder som ikke er vilde med glutenfri mad, og hytteost, men som elsker disse boller.

Hvem vil ikke elske at spise en bolle, som kun indeholder 129 kcal pr. stk.? Og da disse glutenfri boller netop er glutenfri, indeholder den heller ikke noget mel 🙂 Så hvis du er en af dem der føler dig oppustet efter at spist almindelige boller, så prøv dem hér, og mærk forskellen 😉

En portion giver 8 boller.

Du skal bruge:
  • 200 g hytteost 1,5 %
  • 200 g havregryn finvalset (glutenfri)
  • 2 æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt.
Glutenfri boller

Bland alle ingredienserne, og rør godt sammen. Form 8 boller som lægges på en bageplade med bagepapir.

Bag bollerne i 20 minutter ved 200 grader.

Det kan da næsten ikke blive mere simpelt 😉 Du kan nyde disser Glutenfri boller til din morgenmad med lidt ost eller andet pålæg i, som snack eller som tilbehør til din aftensmad. Eller spis dem som de er.

Da de er lavet af hytteost og æg er de fyldt med protein, som mætter, og havregryn er jo dejlige fibre til maven. Alt i alt en skøn sammensætning som smager fantastisk!

Har du fået lyst til flere sunde og lækre opskrifter, så tjek mine andre opskrifter hér

0
1
0