Vegetarmad er ved at vinde mere frem. Både fordi det smager godt, og fordi det er også er lidt mere klimavenligt. Og denne ret med butternut squash med pasta smager fortrinligt, og man ligger ikke mærke til at der ikke er kød i retten. Og den mætter rigtig godt.
Prøv den og se om du ikke vil give mig ret.
Til 2 personer skal du bruge:
- 1 butternut squash
- 2 dl grøntsagsbouillon
- 4 spsk. fløde
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. røget paprika
- 60 g revet ost/parmesan
- salt og peber
- lidt muskatnød (efter smag)
- 300 g. pasta efter eget valg
- Håndfuld persille (kan udelades)
Skræl og skær butternut squash i mindre tern, og kog dem i en gryde med vand i ca. 8 minutter.
Blend den kogte squash sammen med bouillon og fløde, hvidløg. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning på posen.
Bland pastaen sammen med squash “saucen”. Serveres butternut squash med pasta, i en dyb tallerken og drys med revet ost. Velbekomme!
For flere opskrifter kan du klikke hér
Og vil du læse mere om hvad jeg kan, så klik lige hér