Jeg elsker en god wrap, og denne blomkålswrap med laks er helt klart en af mine favoritter. Den smager så dejligt, og da den er lavet af blandt andet blomkål, så er den super sund. En skøn måde at få grøntsager på 🙂
Retten kan spise både som en frokostret eller som aftensmad. Det er helt op til dig!
Denne opskrift er frit inspireret af iforms opskrift på en blomkålswrap
1 Person:
- 1 dl finthakket blomkål
- 2 æg
- 2 spsk. mælk
- salt og peber
- evt. lidt mel
- 1 tsk. olie
- 100 g laks (graved, røget, varmrøget m.m.)
- citronsaft
- 1 spsk. pestodressing
- 150 g spidskål
- 1 appelsin
Start med at hakket blomkål meget fint. Du kan vælge at putte det i en minihakker eller en foodprocessor hvis du har en sådan. Hak det så det bliver til blomkålsris. Alternativt kan du også købe færdig blomkålsris.
Blomkål blandes med de 2 æg, mælk, salt og peber. Tilsæt evt. lidt mel for at få en mere fast konsistens. Steg 2 pandekager af dejen på en pande tilsat lidt olie.
Så tager du laksen frem og drypper den med citronsaft.
Snit spidskål fint og bland det med appelsinen som skal skæres i fileter til en lækker salat..
Anret retten, ved at lægge laksen på pandekagerne. Pestodressing dryppes over og wrap rulles sammen. Blomkålswrap med laks spises sammen med spidskålsalat.
Velbekomme 😉
Find flere opskrifter lige hér