1 Person:
- 1 dl finthakket blomkål
- 2 æg
- 2 spsk. mælk
- salt og peber
- evt. lidt mel
- 1 tsk. olie
- 100 g laks (graved, røget, varmrøget m.m.)
- citronsaft
- 1 spsk. pestodressing
- 150 g spidskål
- 1 appelsin
Blomkål hakkes meget fint, eller puttes i en minihakker, så det bliver til blomkålsris. Alternativt kan du også købe færdig blomkålsris.
Blandes med æg, mælk, salt og peber. Tilsæt evt. lidt mel for at få en mere fast konsistens. Steg 2 pandekager på en pande tilsat lidt olie.
Laks dryppes med citronsaft.
Spidskål snittes fint og blandes med appelsin skåret i fileter.
Laks lægges på pandekagerne. Pestodressing dryppes over. Spises sammen med spidskålsalat.
Velbekomme 😉