Kategorier
Blogindlæg

2021 hos Styrk Din Trivsel

Inden vi fik set os om, var 2020 gået, og et nyt år er nu over os 2021.

2021 hos Styrk Din Trivsel bliver et spændende år!

2020 var på mange måder været et meget anderledes år. Med foråret kom Corona til landet, og har i den grad præget vores måde at være sociale på, og måden vi har levet vores liv på. Flere oplevede at blive sendt hjem for at arbejde. Noget som i den grad har påvirket mange af os. Dét ikke at være sammen med kolleger til dagligt har påvirket mange, på en måde de ikke havde regnet med. Andre blev sagt op på grund af manglende opgaver.

Corona og hjemarbejde har for nogle også haft den betydning at vægten er gået støt og roligt opad. Og selv om man skulle synes det gav tid og overskud til at komme ud og gå, har det ikke været tilfældet for flere. Det samme har gjort sig gældende med at leve sundt.

Mange af os har haft ondt af os selv, og hvad gør mange når man har det sådan? Trøstespiser. Og tro mig det er du ikke alene om.

Men hvert år når vi når januar, så starter vi ud med at gå på slankekur eller vi starter ud i træningscentre. Nu skal vi altså af med de overskydende kilo der er kommet efter jul og nytår (og resten af året ;)). Vi er top motiveret efter en december med en masse julemad og godter.

Vi giver den max gas, og knokler med 180 i timen på den sunde livsstil, og efter 1 måske 2 måneder falder vores motivation. Vi træner mindre, den sunde livsstil eller slankekuren er vi måske også stoppet med. Men ønsket om at tabe os har vi stadig, så hvad gør vi så????

Det her kan hjælpe dig

Kostvejledning er en af de muligheder du/vi har der kan hjælpe når vi selv har mistet gejsten. En kostvejleder kan hjælpe dig med at komme på sporet igen. En kostvejleder kan give dig de værktøjer, du har brug for for at tabe dig.

Jamen betyder det så ikke at jeg skal vinke farvel til en masse madvarer jeg er vild med? Og skal til at spise noget mad som jeg ikke kender eller ikke kan lide??

Nej ikke hos Styrk Din Trivsel. Hér handler det om at finde den plan der virker for netop DIG! Og vi mennesker er forskellige, så ikke 1 plan til mange, men 1 til dig.

Vil du vide mere om hvilke forløb der er, så læs mere hér eller send mig en mail om hvad der er dit ønske og behov. Så finder vi ud af om jeg er den der skal hjælpe dig.

Kostplaner

Kostplaner kan også hjælpe dig. En kostplan hos Styrk Din Trivsel tager udgangspunkt i den mad du spiser på nuværende tidspunkt. Og bliver laver ud fra en beregning om hvad du minimum skal have at spise på en dag (dit BMR) Som sikrer at du taber dig, uden at føle sult. Og hvor der er plads til hygge 😉

Jeg selv skal tilbage til Christa igen så snart Coronaen er over.

Vælg styrk din trivsel og du er rigtigt godt hjulpet

Mette fra kosthold 2020

Forløb

Hos Styrk Din Trivsel er der mulighed for mange slags forløb. Du kan vælge et individuelt forløb, et holdforløb, et onlineforløb og et forløb sammen med din familie eller venner.

Så send mig en mail hvis du vil vide mere, ved at klikke hér

Jeg glæder mig til at hjælpe dig i 2021 hos Styrk Din Trivsel.

2
0
0