Veggie Sliders

Veggie Sliders

En lækker burger, lavet uden kød, og sprængfyldt med protein!

  • 1 dåse limabønner
  • 75 g edamammebønner optøet
  • ½ løg finthakket
  • 1 hvidløg finthakket
  • saft fra ½ citron
  • 1 æg (M/L ellers 2 små)
  • 3 spsk. mel
  • 2 spsk. hytteost eller fetaost
  • Salt og peber
  • olie til stegning

Limabønner skylles i et dørslag med koldt vand.

Limabønner og edamammebønner puttes i en skål, og blandes med resten af ingredienserne undtagen mel. Blendes eller brug en stavblender til der ikke er flere klumper. Tilsæt melet og rør rundt til du har en grøn veggie-fars.

Varm olien op på en pande, og lav flade klatter af veggie-farsen. Steg dem på panden til de er lysebrune og stegte på begge sider. Lad dem eventuelt dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Server som “almindelig” burger, med en burgerboller (jo grovere jo mere mætter de) og det fyld du plejer at spise.

Velbekomme!!