Tun roulade

Tun roulade

Til 2 personer:

  • 3 æg
  • 125 g spidskål fintsnittet
  • 1 dåse tun i vand
  • ½ rød peberfrugt i små tern
  • 1-2 forårsløg snittet fint.
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. græsk yoghurt/skyr 2%
  • 1 spsk. hytteost
  • salt og peber

Æg piskes sammen med fintsnittet spidskål til en “dej” krydres med salt og peber, smøres derefter ud på et bagepapir. Bages i ca. 20 minutter ved 200 grader.

I mens laves fyldet. Dræn tun for overskydende vand. Blandes med hytteost, græsk yoghurt og mayonnaise, samt peberfrugt og forårsløg.

Når “dejen” er bagt færdig, skal den lige køle lidt af. Smør fyldet på og rul den sammen til en roulade. Skæres i ønskede skiver.

Serveres med en lækker salat til!