Spiser du nok?

Spiser du nok?

marts 18, 2020 0 Af admin

Ved du reelt om du spiser nok?

Har du et stort ønske om at tabe dig, og leve sundere?

Hvis du svarer nej til første og ja til det andet, så læs med her.

I mit arbejde som kostvejleder har jeg gennem de sidste 2 år hjulpet mange klienter med deres vægttab. Og der er noget de fleste har til fælles Hvad det er vender jeg tilbage til.

Når en klient starter hos mig, starter vi altid med at gennemgå hvad de tidligere har prøvet for at tabe sig.

Klienten har ofte inden forløbet, prøvet rigtig mange tiltag for at tabe sig. De har forsøgt sig med forskellige kure, som eks: LCHF (low carb high fat), Sense, 5-2 kur, Du-Kan, og Keto, ja jeg kunne blive ved. Og virker de???

Ja både og. For nogle virker de, og for andre sker der kun noget i starten og så stopper vægttabet. Og mange opgiver og så oplever de at de igen tager det tabte på, og mere til.

Mange kan nok nikke genkendende til, at have prøvet en masse forskelligt for at tabe sig. Hvor det virker i starten og så stagnere deres vægttab.

Fællesnævner for mange

Mange af mine klienter fortæller, at de er helt sikre på at de gennem lang tid har spist for meget, og det nok er derfor de ikke kan tabe sig. De er meget opmærksomme på ikke at få ret meget fedt i deres mad. For det har de lært de sidste 20-30 år, at fedt skal man ikke have ret meget af!

Det er både rigtigt og forkert. Det er rigtigt at vi ikke skal spise en masse fed mad, men kroppen kan faktisk ikke leve uden fedt.

I mit arbejde som kostvejleder har jeg dog erfaret at fælles for mange af mine klienter, er at de rent faktisk ikke spiser nok i løbet af dagen. Og dét kommer bag på rigtig mange. De får ikke kcal nok i løbet af dagen, og de får ikke protein og fedt nok, derfor sulter de kroppen, som derfor ikke vil give slip på de overskydende kilo.

Hvis du nu kigger på den mad du spiser hver dag, ved du så om du spiser nok? Hvis du er i tvivl, så fortvivl ikke…..

Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af det, og hjælpe dig med at få gang i dit vægttab.

Send mig en besked hvis du vil høre mere om et forløb hos Styrk Din Trivsel.