Kylling med smeltet parmesan

Kylling med smeltet parmesan

Lækker aftensmad. Kylling med smeltet parmesan som smager fantastisk!

Til 1 person skal du bruge:

  • 1 kyllingefilet a 125/150 g
  • salt og peber
  • 1 tsk. olie
  • ½ dåse hakkede tomater
  • 2 tsk. italienske krydderier som basilikum, oregano.
  • 10 g revet parmesanost
  • 40 mozzarella
  • ½ avocado uden skræl
  • Blandet groft grønt som tilbehør

Tag kyllingefileten og bank den flad (ca. 1 cm) ved at ligge den mellem 2 stykker film. En kagerulle er god til det. Krydre den med salt og peber.

Smelt olien på en pande ved medium varme. Panden må gerne kunne komme i ovnen. Når olien er godt varm, ligges kyllingen på, og steg i ca. 4-5 minutter. Tænd ovnen på grillvarme.

Mens kyllingen steger mixes tomatsovsen, ved at blande de hakkede tomater med de tørrede krydderier, tilsæt lidt salt og peber. Når kyllingen vendes, puttes tomatsovs ovenpå, og drys med parmesan og mozzarella ost.

Kan panden komme i ovnen, sættes retten nu i ovnen. Tid afhænger af hvor meget grill ovnen har. Hold øje med kyllingen. Retten er klar når osten er smeltet og bobler. Tjek ved at skære en af fileterne over.

Kylling med smeltet parmesan serveres sammen med den halve avocado og en skøn salat til. På billedet har jeg valgt at lave en råkostsalat af gulerødder, appelsiner og græskarkerner. Du kan også vælge en anden lækker salat og du kan finde nogle opskrifter her

Se flere opskrifter her

For mere viden om sund mad og vægttab tryk her