Kylling med røget paprika og mandler

Kylling med røget paprika og mandler

Lækker ret, kylling smager fantastisk og kan tilberedes på mange forskellige måder. Denne ret er super lækker og mætter godt.

Til 1 person:

  • ½ spsk. olie (vælg den du bedst kan lide)
  • ½ rødløg finthakket
  • ½ hvidløg finthakket
  • 1 rød peberfrugt skåret i skiver/strimler
  • 2 tsk. røget paprika (alm. paprika kan bruges)
  • 1 tsk. oregano
  • 125-150 g kyllingefilet skåret i strimler
  • 5 cherrytomater skåret i halve
  • 20 smuttede mandler
  • 1 håndfuld spinat (frossen spinat kan også bruges)
  • salt og peber
  • citronsaft.

Start med at hakke de ovenstående grøntsager. Bruger du frossen spinat, så tag det ud af fryseren 1 time før du laver resten, så det ikke tager så lang tid at tø op.

Tilsæt olie på en pande som varmes op på middelvarme. Tilsæt løg, hvidløg og rød peber. Rør godt rundt indtil grønstagerne er ved at være møre.

Drys paprika og oregano over og skru derefter op for varmen. Tilsæt kylling strimlerne og tomaterne. Lad det simre indtil kyllingen er gennemstegt.

Vend mandlerne og spinat i og rød rundt indtil spinat er faldet sammen.

Anret på tallerken, og drys salt, peber og citronsaft over.

Spis gerne en god skål af din ynglings salat som tilbehør til retten. Det giver ekstra fibre som mætter 😉

Find flere opskrifter til inspiration her. Styrk Din trivsel