Kylling i herby creamy sovs

Kylling i herby creamy sovs

Til 1 person:

  • ½ spsk olie
  • ½ porre i fine strimler
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 125-150 g kyllingefilet i 1 cm strimler
  • 1½ spsk. mascarpone
  • Salt og peber
  • 1 spsk. hakket purløg
  • ½ spsk. hakket estragon
  • 1 spsk. hakket persille
  • 2 store håndfulde babyspinat
  • saften af 1 citron til servering.
  • Pasta/ris

Varm olien op på en pande ved middelhøj varme, og steg hvidløg og porrer kort tid, så det bliver lidt blødt. Tilsæt kyllingestrimlerne og steg 2-3 minutter.

Skru lidt ned for varmen og tilsæt mascarpone sammen med 2 spsk. Vand og krydre med salt og peber. Rør i retten indtil mascarponen er flydende og danner en cremet sauce.

Tilsæt de hakkede krydderurter og spinat, og rør forsigtigt. Smag til med salt og peber.

Spis lidt pasta/ris til.