Kostvejleder Christa

Kostvejleder Christa Dreyer fra Holbæk

Det skal være sjovt at lever sundt, det er mit motto som kostvejleder

Jeg har selv vejet for meget i en stor del af mit liv, og jeg har prøvet stort set alt hvad der har været på markedet af piller, og kure, og min vægt har kørt som en yoyo i mange år. Billedet her til venstre er fra 2002.

Hvad gjorde så at jeg tabte mig og stadig holder vægten?

Jeg begyndte at lære noget om hvad min mad indeholder. Hvordan de forskelliger madvarer påvirkede min vægt og sundhed.

Sådan tabte jeg mig.

Jeg fandt ud af, jeg i mange år har været fedt forskrækket. Jeg var faktisk så fedt forskrækket, og jeg fik slet ikke mad nok i løbet af dagen. Derfor tog jeg på. Jeg fandt også ud af, jeg faktisk godt kunne tage ud og spise ind i mellem og stadig tabe mig.

Da min vægt begyndte at gå nedad og jeg ikke tog på igen, vidste jeg at jeg havde knækket koden til en sundere livsstil!

Derfor besluttede jeg, at jeg ville være kostvejleder så jeg kunne hjælpe andre med en sundere livsstil, og hjælpe dem i gang med deres vægttab. For jeg ved hvordan man taber sig uden en masse restriktioner!

Hvorfor skal du vælge mig?

Det skal du fordi jeg kan hjælpe dig i gang med en sundere livsstil uanset om du skal tabe dig eller tage på.

Jeg udarbejder en kostplan tilpasset lige netop dig, med fokus på de ting du kan lide at spise, og det liv du lever. Det behøver ikke at være besværligt og dyrt at leve sundt. Og nej du skal ikke spise en masse mærkelig mad, som du ved du ikke vil spise i længden. Jeg arbejder med holdbare resultater. Ingen quick fix resultater.

Et forløb hos mig, er som udgangspunkt ikke baseret på e-mail korrespondance, men ansigt til ansigt. Vi mødes i starten en gang om ugen hvor du bliver vejet, og eventuelt målt, og hvor vi snakker om valg af mad og sammensætning af måltider. Og sammen arbejder vi fokuseret på at du når det mål du har sat dig!

Er i flere der ønsker at gå sammen om at leve sundere, tilbyder jeg også holdforløb.

Så hvorfor vente med at leve sundere, det er da nu du skal i gang!

Kontakt mig og sammen finder vi det forløb der passer bedst til dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

Mange hilsner

Christa Dreyer, Kostvejleder fra Holbæk