Kødboller med feta

Kødboller med feta

Nem og super lækker ret med feta.

Til 1 person:

  • 125 gram hakket kød (kylling, okse, kalkun osv.)
  • 1 lille squash i små tern
  • 1 peberfrugt i tern
  • ½-1 chili i små tern
  • ½ rødløg i tern
  • 1 dåse hakket tomater
  • olie til stegning
  • 30 g feta
  • 1 grovbrød/miniflute

Kødet æltes med salt, peber og oregano. Formes til mindre kødboller. Grøntsagerne steges i olie på en pande i 3-4 minutter. Tilsæt derefter kødbollerne og brun dem sammen med grøntsagerne i 3-4 minutter. Hæld de hakkede tomater over, og lad det simre indtil kødbollerne er færdige. Prøv at skær en af kødbollerne over for at sikre de er gennemstegt.

Serveres i en dyb tallerken, drys fetaost over og spis brød til.