Hvad kan en kostvejleder hjælpe med?

Hvad kan en kostvejleder hjælpe med?

maj 14, 2020 0 Af admin

Er du i tvivl om en kostvejleder er den, der kan hjælpe dig med dit vægttab? Så læs mere her, og bliv klogere på hvad en kostvejleder kan hjælpe dig med.

Jeg valgte i 2017 at blive kostvejleder, da jeg selv i mange år har kæmpet med overvægt. Samt været igennem den ene slankekur efter den anden, uden den store holdbare success. Det var først da jeg læst til kostvejleder at jeg for alvor knækkede koden til en sundere livsstil. Og tabte mig de overskydende kg jeg i så mange år har hadet og kæmpet med.

Samtidig med jeg læste til kostvejleder, var jeg fast besluttet om at jeg skulle hjælpe andre med at tabe sig. Og at det skal være sjovt at leve sundt. Og ja man kan faktisk godt have det sjovt og samtidig tabe sig. Og hvordan jeg hjælper andre, kommer jeg ind på lidt senere.

Hvorfor var det vigtigt for mig at det skulle være sjovt??

Når jeg kigger tilbage på alle de slankekure jeg har været igennem, og tro mig det er mange. Så er der 1 ting de alle har til fælles.

Restriktioner, altså en masse jeg ikke måtte spise, eller drikke hvis jeg skulle tabe mig. Og jeg synes virkelige ikke det er sjovt med restriktioner. Samtidig virkede det helt overskueligt at være sammen med andre, når jeg nu ikke måtte spise og drikke forskellige ting. Og hvad med fødselsdage, fester m.m. Til sidst ved hver eneste kur, blev det alt for surt, og det endte hver gang med jeg vendte tilbage til min “gamle” livsstil, og tog de tabte kg på igen. Som en ludo-brik, slået tilbage til start.

Og det gjorde jeg rigtig mange gange, fordi jeg jo virkelig gerne ville tabe de overskydende kg. Lige indtil jeg blev kostvejleder, og fandt “nøglen” til et varigt vægttab, og en sund livsstil, som samtidig er sjov. Og vigtigst af alt, en livsstil der er til at holde, hvilket betyder at de overskydende kg ikke kommer på igen!

Hvad kan en kostvejleder hjælpe dig med?

Som certificeret kostvejleder kan jeg:

– Hjælpe dig i gang med dit vægttab.

– Komme med inspiration til nye lækre og sunde madretter.

– Udarbejde en kostplan til dig som sætter gang i dit vægttab.

– Give dig redskaber til du kan holde dit vægttab, når du ikke længere er forløb hos mig.

– Løbende støtte, vejlede dig i forløbet, og komme med små justeringer der sikre dig vægttab.

Når du starter et forløb med mig, bruger vi sammen tid på at finde ud af hvad dine ønsker og drømme er. Vi gennemgår den mad du spiser på nuværende tidspunkt. Det vil altid være den mad du spiser, der vil være udgangspunktet i dit forløb.

Sammen finder vi ud af hvordan dit forløb skal se ud. Hvordan din hverdag ser ud, og hvordan du bedst kan sammen sætte din mad, så din krop giver slip på det overskydende fedt. Sammen udarbejder vi en plan kun for dig, så vi sikre os, du når dit ønskede mål. Du vil ved første møde blive vejet og eventuelt målt, hvis du ønsker det.

Vi vil mødes regelmæssigt, så vi kan holde øje med det er fedt du taber dig. Det gør vi, ved du ved hvert møde, bliver vejet på en Tanita vægt, som kan vise hvor meget fedt, muskler og væske du har i kroppen.

Stadig i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så læs mere her om forløb. Eller læs mere om Styrk Din Trivsel hér

Er i venner/veninder, kolleger eller en familie der ønsker hjælp til en sundere livsstil, tilbyder jeg også gruppeforløb til en super pris, dog er den første samtale ofte individuel., medmindre andet er aftalt.

Har du fået mod på at tabe dig sammen med andre? Så kan jeg anbefale dig at deltage på et af mine kost/vægttabshold, så læs mere hér

Jeg tilbyder også en uforpligtende samtale (ca. 30 minutter) inden du melder dig til et forløb. Det kan du melde dig til hér.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrev, hvor der løbende kommer gode tilbud og inspiration til en sundere livsstil, og vægttab.