Havregrynspaneret kylling

Havregrynspaneret kylling

Til 2 personer

  • 50 g. havregryn gerne grove
  • 50 g mandel mel (selv det selv)
  • 3 tsk. røget paprika
  • salt og peber
  • 1 æg
  • 2 kyllingefilet
  • 2 spsk. mel
  • 1 spsk. olie
  • ½ agurk skåret i store tern
  • 1 tomat i grove tern eller små tomater i halve
  • 1 avocado i store tern
  • 1 spsk. oliveolie
  • presset citronsaft

Bland havregryn, mandelmel, paprika, salt og peber i en dyb tallerken. Ægget slås ud i en anden dyb tallerken.

Bank kyllingefileterne flade til ca. halv tykkelse. Drys dem med mel, og dyp dem derefter i ægget og til sidst i havregrynsblandingen.

Varm olien op på en pande, læg forsigtig kyllingen og ca. 4 minutter på hver side, tjek om den er gennemstegt ved at skære i den ene af dem. Lad det derefter dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Salat mixes af agurk, tomat og avocado. Olivenolie og citronsaft blandes i. Serveres sammen med den lækre paneret kyllingefilet.