Blomkålswrap med laks

Blomkålswrap med laks

1 Person:

  • 1 dl finthakket blomkål
  • 2 æg
  • 2 spsk. mælk
  • salt og peber
  • evt. lidt mel
  • 1 tsk. olie
  • 100 g laks (graved, røget, varmrøget m.m.)
  • citronsaft
  • 1 spsk. pestodressing
  • 150 g spidskål
  • 1 appelsin

Blomkål hakkes meget fint, eller puttes i en minihakker, så det bliver til blomkålsris. Alternativt kan du også købe færdig blomkålsris.

Blandes med æg, mælk, salt og peber. Tilsæt evt. lidt mel for at få en mere fast konsistens. Steg 2 pandekager på en pande tilsat lidt olie.

Laks dryppes med citronsaft.

Spidskål snittes fint og blandes med appelsin skåret i fileter.

Laks lægges på pandekagerne. Pestodressing dryppes over. Spises sammen med spidskålsalat.

Velbekomme 😉