Anbefalinger fra klienter

Anbefalinger fra klienter

Her kan du læse nogle anbefalinger fra klienter:

Før kostforløb

Efter kostforløb

Billederne herover viser en af mine klienter før og efter et forløb.

Flere anbefalinger fra klienter:

Christa er super go til at motivere og forstår, hvor svært det er, at ændre på sine spisevaner 😘
10 stjerner herfra💥

Helle

Mit forløb med Styrk Din Trivsel har åbnet mine øjne for hvor sjovt det kan være at tabe sig. Christa går ind for det skal være normalt som muligt, intet er forbudt, det handler om den sunde fornuft. Det skal være sjovt at tabe sig, ellers opnår man ingen resultater….og med Christa og Styrk Din Trivsel i ryggen er det en fornøjelse. Hun er stort set altid klar ved telefonen, og sender gerne en opmuntrende sms. En ting jeg har lært ved mit forløb er: “åben munden og spis”. Aldrig har jeg spist så meget og så mange gange om dagen, som jeg gør nu, og på trods af det, ryster jeg kg. af mig. Tak for dig Christa <3

Louise

At Christa formår at holde focus når jeg ikke gør, slut med elevator vægt og dejligt motiverende at man ved præcist hvor vægten er steget eller faldet 😍
Maia

Kan klart anbefale Christas måde at tabe sig på.👍🏻
Og jeg drikker indimellem vin, spiser snold og en masse dejlig mad, sulter ikke og går ikke sukkerkold.
Brug evt. Appen Lifesum, den bruger jeg. Den er nem og god at bruge i en travl hverdag, så man ikke skal “tænke” for meget.

Jean

Flere anbefalinger fra klienter:

Mit forløb hos Christa, startede for 1 år siden. Jeg havde en stor forventning om, at få styr på hvordan man/jeg skulle spise for at få gang i et varigt vægttab. Og som vi har snakket meget om efterfølgende, så er det ikke et slankekur, men en ny måde at leve på. Processen tager tid.
Christa har lært mig, at man skal faktisk spise ret meget i løbet af dagen, og den skrøne med at spise grønt og grønt, smid de tanker og ideer af helvede til. Der skal MAD til, rigtig mad som kød, ris/pasta og self grønsager. Og ikke mindst chokolade er slet ikke forbudt.

Jeg har lært, at Intet er forbudt, det er okay at synde, du skal synde – det er godt for kroppen og psyken ikke mindst.
I starten af forløbet lærer man at få styr på hvad skal jeg spise. Vi prøver lidt af, for at finde hvad der fungere for mig. Ikke prakke mig madvare på som jeg ikke kan lide.
Christa er kun 1 sms væk, hvis tvivlen kommer farende, og tro mig det gør den. Hun fik mig snakket til ro og aldrig tvivlet på mig. Hun har altid været en vidunderlig opbakning og troet på mig.

Merete

Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg putter i munden, og hvad det gør ved min krop.
Jeg er blevet bedre til at belønne mig selv for gode valg, i stedet for at straffe mig selv for dårlige valg.
Jeg har fået en glæde ved at vende tilbage til mere hensigtsmæssige madvalg, efter perioder med for meget “festmad”

Pernille