Alene om dit vægttab?

Alene om dit vægttab?

marts 12, 2020 0 Af admin

Er du alene om dit vægttab?

Eller føler du dig alene om dit vægttab?

Det kan være svært at starte en sundere livsstil. Og det kan være svært at tabe sig. Særligt hvis man også oplever at man er alene om det.

At holde fast i de sunde vaner. At stå i mod alle de fristelser man bliver tilbudt, eks. når man er ude til sociale arrangementer, kan også være svært. Hvis man føler sig alene om at holde fast i de gode vaner, og sige nej tak fordi man gerne vil tabe sig.

Måske er du den eneste i familien der gerne vil tabe sig, eller måske den eneste der er overvægtig. De andre i familien kan (måske) spise stort set alt, og stadig være slanke.

Virker det ovenstående bekendt???

Du er ikke alene om at have det sådan.

Hvad du kan gøre.

Noget der kan hjælpe dig er; find ud af hvad og hvem kan hjælpe dig med dit vægttab. Hvem kan hjælpe og støtte dig med at holde fast i den sunde livsstil?

Har du en partner kan han/hun hjælpe dig. Også selvom din partner måske ikke skal tabe sig. At gøre det til et fælles projekt, kan i den grad hjælpe dig. I hverdagen kan han/hun støtte dig, ved eks. at tage med dig ud og gå nogle dejlige ture. Måske træne sammen. Sammen kan i aftale ugens måltider, og aftale hvilke “usunde” madvarer der er okay at have i huset og hvilke der ikke skal være i huset, til at friste dig.

Er du single?

Så prøv at kigge omkring dig, i din familie, på dine venner måske dine kolleger. Er der hér nogle der kunne være en mulig vægttabs makker? Hvis der er, så team op med dem. Lav aftaler om hvordan i sammen kan støtte og hjælpe hinanden med at tabe jer. En mulighed kan være at spise sammen i frokostpauser. I kan hver i sær medbringe sund mad til fælles spisning og nydelse. Måske gå en tur, hvis arbejdet tillader det.

At være fælles om at leve sundt og tabe sig, giver på sigt større chance for success. Det betyder meget at have nogle at støtte sig til, i kan motivere hinanden.

Mangler du nogle der kan støtte dig i hverdagen, og kan hjælpe dig med dit vægttab? Så prøv kost/vægttabshold hos mig eller se mere her